Το σχολείο μας στο Raseiniai της Λιθουανίας










Συνεχίζονται τα Διεθνή έργα από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας. Οι εκπαιδευτικοί του Σχολείου μας, Γεωργόπουλος Αλέξιος, Ασπραδακης Εμμανουήλ, Δελλή Δήμητρα, Γεωργοπούλου Μαγδαληνή και Πιατά Φανή, βρέθηκαν στο Raseiniai , πόλη της Λιθουανίας για τον προγραμματισμό και την οργάνωση του δεύτερου ευρωπαϊκού προγράμματος Erasmus+ που συμμετέχει το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας.
Το πρόγραμμα με τίτλο «Surfing our Roots» θα διαρκέσει από  το 2018 έως το 2020 , σε συνεργασία με σχολεία από την Πορτογαλία, την Λιθουανία, την Ολλανδία και την Τουρκία. Μαθητές ηλικίας από 7 έως 16 ετών θα έχουν την ευκαιρία να επισκεφθούν τις χώρες εταίρους και να δουν τις τοποθεσίες πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO των αντίστοιχων χωρών.

Αναφορικά με αυτό το πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχει το 3ο Δημοτικό Σχολείο Αμαλιάδας, θα ακολουθήσουν αυτή τη σχολική χρονιά μια επίσκεψη εκπαιδευτικών και μαθητών στην Πορτογαλία και Ολλανδία, ενώ υπενθυμίζεται ότι το Μάιο αυτής της σχολικής χρονιάς το σχολείο θα υποδεχτεί τα εταιρικά σχολεία από το πρώτο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «United in Diversity», στο οποίο συμμετέχει ως συντονιστικό σχολείο.

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Η Ιστορία του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αμαλιάδας

Έναρξη Σχολικής Χρονιάς

Η πόλη μας - Από το Χθες στο Σήμερα...